OVER PLATVIS

FAMILIEBEDRIJF

Platvis Holland is een Nederlands familiebedrijf dat zich in de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld tot een gewaardeerde en betrouwbare leverancier van toegevoegde waarde producten in Europa en zelfs daarbuiten. Als visverwerkingsbedrijf blijven wij ons oriënteren op nieuwe mogelijkheden voor gepaneerde visfilets met de beste kwaliteit. Het NPD-team is continue op zoek naar nieuwe smaken, paneer mogelijkheden of verpakkingsopties om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Nauwe samenwerkingen en out of the box denken staan daarbij centraal.

KWALITEIT

Sinds de oprichting van Platvis is kwaliteit leidend binnen de organisatie en wij doen er alles aan om de kwaliteit in de gehele keten te waarborgen. Dit wil zeggen dat de kwaliteit vanaf de vangst tot het moment van consumptie nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Hiervoor onderhouden wij goede relaties met al onze partners, van visserij tot eind klant en met zowel binnen- als buitenlandse contacten. Met een klein team dragen wij zorg voor alle werkzaamheden binnen Platvis en ondersteunen wij elkaar daar waar nodig. Een hands-on mentaliteit is daarbij zeker nodig en iedere dag stipt van 8-5u kunnen wij dan ook niet garanderen.

ONDERDEEL PP GROUP

Sinds 2019 zijn wij onderdeel van de grote Parlevliet en van der Plas familie (PP-Group), een van ‘s werelds grootste vissersbedrijven die ondernemingen bezit in de gehele keten. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, verschaft toegang tot nieuwe kanalen en biedt de kans op nog meer innovatieve ideeën.

WORD JIJ DE NIEUWE KRACHT IN ONS TEAM?

Bekijk onze vacatures of vraag meer informatie.